Companiile din Republica Moldova Спавочник Молдавских предприятий

BAR GLOBAL BROKER S.R.L.

În condițiile moderne, industria asigurărilor a început să se dezvolte rapid. Dezvoltarea afacerilor private și persoanelor fizice demonstrează interes pentru diferite tipuri de asigurări, încercând astfel să se protejeze de posibile riscuri pe ei înșiși, pe cei dragi și proprietatea privată.

SRL Global Broker activează mai bine de zece ani pe piața asigurărilor din Moldova sub brandul GlobalAsig, ocupând cu încredere o poziție de lider în Bălți și în nordul Moldovei.

Unul din principalele avantaje ale GlobalAsig este capacitatea de a cooperare cu diferite companii de asigurări, propunând clienților cele mai avantajoase oferte.

Arsenalul companiei include atât gama tradițională de asigurare a riscului pentru persoane fizice și companii, cât și noutăți dictate de tendințele globale în domeniul asigurărilor. Compania tinde să ofere clienților săi cea mai bună și relevantă ofertă pe piața din Moldova.

Astăzi, să închei o asigurare nu este un lux, doar grijă de sine și rudele tale.

Asigurarea face posibilă atenuarea tuturor consecințelor negative, care pot apărea ca urmare a accidentelor și a altor situații de forță majoră. Este important să adoptați o abordare responsabilă în selectarea unei companii cu care intenționați să încheiați un contract de asigurare.

Pe baza licenței GlobalAsig, sunt furnizate atât servicii de asigurare standard, cât și de elită. O echipă profesionistă de lucrătorii cu experiență provoacă încredere la persoane fizice și juridice.

GlobalAsig nu numai corespunde cerințelor pieței asigurărilor, dar ocupă și primele poziții de stabilitate financiară.

Noi produse de asigurare de la GlobalAsig

1) Asigurarea bunurilor în Moldova și România – include asigurarea bunurilor mobile și imobile, precum și răspunderea civilă față de terți. Aceasta asigurare complexă ofera protectie maximă pentru asigurat, intrucat compenseaza daunele in caz de incendiu, explozie, daune produse de fortele naturii sau provenite din actiuni ilegale ale terților.

2) Asigurare privind infecția cu coronavirus Cvid-19 pentru călătorii în străinătate. Serviciul presupune rambursarea cheltuielilor pentru tratamentul bolii în afara Moldovei.

3) Un set de propuneri de asigurare auto: RCA , CASCO, Carte Verde. Agenții GlobalAsig manifestă o abordare individuală a fiecărui caz, profesionalismul și ofertele de asigurări, la prețuri accesibile, popularizează cultura asigurării în Moldova.

Datele de contact:

Telefon: +373 60 23 55 51
Mobil: +373 60 23 55 51

Domeniile de activitate BAR GLOBAL BROKER S.R.L.:

> Servicii/Consultanta > Asigurari

BAR GLOBAL BROKER S.R.L. activeaza in Balti

 

Chisinau

Moldova


vt
pr. um.

MDL 1
EUR 19.0879
USD 17.8226
RON 3.8355
RUB 0.2013
GBP 22.5777
UAH 0.4386
BGN 9.7597
TRY 0.5426

© 2006 - 2014 Toate drepturile sunt rezervate Firme.MD